Trockit! Är det inte haggloff så är det tockit! Igår när vi skulle sova (det är i sängen som Mark lär sig all svenska!) så sa jag när han vände sig om för att sova ”neeej, tråååkigt!!” Det fick honom att skratta och fråga vad ”tockit” betyder! Nytt favoritord. Sedan sa han” Ellie är tråkigt” vilket fick mig att launch’a en harang om svensk grammatik och skillnaden mellan tråkig och tråkigt. Mark var föga imponerad.

Vi ska träffa Ellie och Paul i helgen och jag kan INTE säga att jag ser fram emot det. Jag har som jag nämnt tidigare något emot Ellie. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, jag bara inte gillar henne! Vi är ganska olika, men det brukar inte vara skäl för mig att tycka illa om folk, snarare tvärtom, det gör att man ahr mer att prata om. Hon känns väldigt mycket ”intellectual” och hon får mig att känna mig underlägsen, som om jag inget kan.

Jag har ingen universitetsutbildning och jag tycker att samhällsfrågor och politik är väldigt tråkigt (som Brian sa, ”Politics is showbiz for ugly people” !!) och älskar Big Brother. Det är dock inte mina enda sidor, jag tycker också mycket om att läsa och är väldigt intresserad av teater, manniskors beteende och sociala experiment. Med andra ord, jag har även ”intellektuella intressen” trots att jag tittar på Big Brother och tycker politik är tråkigt.

Problemet är att trots att jag själv är happy med mig själv och inte har några problem med att säga att jag gillar Heat Magazine så funkar det inte med Ellie. Mary är väldigt mycket en ”intellectual” men hon är inte alls lika patronising och nedvärderande som Ellie.

Nåväl, jag har gått med på att följa med eftersom Paul inte tycks vilja umgås utan att hon är med och Mark står inte ut med henne. Hence behövs jag där för att underhålla Ellie medan Mark träffar Paul. Saker man står ut med för sin älskade!! 🙂

Vi var i Wales i helgen, väldigt trevligt. Mark åkte upp i Torsdags med bilen och jag tog tåget i lördags morse. Efter en jobbig tågresa med två kvinnor som tjattrade oavbrutet TROTS att vi satt i the quiet zone i första klass hämtade Janet och Jennifer mig. Jennifer är Janet’s bästa kompis från barndomen och jag har träffat henne förr. Hon är jättetrevlig och vi hade en mysig dag i Carmarthen med shopping, fika och mycket skratt. Jag köpte mer garn och håller just nu på att virka en halsduk i mohair till Mark’s mamma. Lila och fluffig!

På kvällen åkte vi till the Lamb Inn och åt middag. Det var jättegott och vi hade hur kul som helst! Jag tror vi alla (utom Mark då som körde) blev ganska glada efter vinet och vi hade jättetrevligt.

Följande morgon hade Mark bokat en massage till mig som tack för all support de senaste veckorna. Pauline, som normalt masserar oss hade ingen tid ledig, men hon gav Mark numret till en annan massör, Richard. Jättebra tänkte Mark och bokade honom.

När han dök upp kunde jag inget annat än fnittra som en fjortis, han var sååååå snygg! Ungefär 25 år gammal, jobbar extra som gyminstruktör och skitsnygg! Oh dear! Thanks baby for booking that massage…! Jag tror nog att Mark ångrade sig! Haha!

Imorgon ska jag på kontroll hos Accuvision för att se om jag kan lasra mina ögon. Jag har redan varit hos Ultralase som sa att ja, det går bra, men innan jag bestämmer mig vill jag gå till en annan firma och se vad de säger. Jag var inte helt ok med Ultralase och känner att ett till besök skadar inte. Jag är verkligen ivrig och vill operera mig NU NU NU! Inte en dag till med linser eller glasögon om jag fick välja!

Annonser