Jag rensade bland Henrik’s böcker höromdan och hittade en som såg så otroligt trist och torr ut på omslaget. Och så hetter den ”Impotent Livskamrat sökes” till på köpet!

Jag läste på baksidan och tänkte att hmm, den låter rätt kul, vi provar! (Det är förövrigt Andreas mammas bok, det står hennes namn i den! Jag har frågat Andreas om hon vill ha tillbaka den och det sa han att hon nog vill. 🙂 

Den är faktiskt jättebra, trots sitt omslag och trots sin titel! Den är väl inte det djupaste jag läst men det är underhållning och det händer mycket. Den känns nästan som en saga, lite sådär att det som sker är alldeles för otroligt för att vara verklighet.  

Den handlar om Carmen Legg. Hon är snygg, 35 år och väldigt duktig på sitt jobb som försäkringsmäklare. Hon har en oemotståndlig dragningskraft på män och när boken börjar är hon så otroligt trött på att allt karlar vill är att hoppa i sänghalmen. Därav titeln, hon sätter nämligen in en annons i en tidning där hon söker efter en impotent livskamrat att gå på skogspromenader med och bara vara kär i utan att känna pressen på mer.  

Det enda som irriterade mig var att när hon sedan hittat sin impotenta man gjorde hon inget annat än att försöka få honom i säng! Det var ett evigt lurande för att få till det och jag blev så sur över att hon inte såg själv hur hon höll på! Hon var ju värre än de män hon dejtat tidigare! 

Hennes problem i början av boken var alltså inte att hon inte gillade sex utan att hon inte var kär i de män hon träffade. När hon sedan träffade en kille som hon verkligen gillade, ja då skulle det pökas hela tiden! Varför såg hon inte det liksom?! 

Jaja, det var fortfarande en underhållande och rolig bok!

Annonser