Rubriken skulle egentligen ha varit ”Skål för armbågar”, men så gick min chef och gjorde en så söt grej att jag bara måste skriva om det! 

Imorse när jag kom in sken han som en sol och berättade om hans senaste ide. Han skulle ringa floristen och be dem skicka blommor till hans fru. Han gör det lite då och då, bara för att säga att han älskar henne. Men idag skulle han be dem skicka en vid lunch, en vid tre och en vid fem på eftermiddagen. Meddelandet på den första skulle vara ”I”, den andra ”” och den tredje ”U”. Awww han är väl för söt!!  

”Skål för armbågar” har med Anna (http://annnzah.blogspot.com/) att göra. Vi sågs för lite god mat och mycket gott vin igår på Leon vid Ludgate Circus. Vi har ”känt” varandra på nätet i säkert fyra fem år men aldrig fått ihop nån dejt. Vi har försökt, men det har alltid varit nåt i vägen.  

Det var väldigt trevligt att träffa henne, även om hon chockade mig först; Jag kom in på Leon och hade siktet inställt på damtoan. Halvvägs dit var det någon som stoppade mig och sa ”Hej!” Jag stirrade på henne som om hon inte var klok och sen ”Anna?!?!” ”Ja,” svarade hon, ”jag har färgat håret…!” ”Ja jisses, du var blond på kortet jag har sett ju!! :-)” 

Min klack gick sönder på väg till jobbet idag. Det var hyfsat nära hemma men ändå för långt för att vända. Jag haltade in till jobbet och bytte till mina court shoes. Shame på mina boots, jag gillar verkligen dem! Jag får se vad det kostar att laga dem. De är inte så slitna i övrigt så det är förmodligen värt det. 

Mark kom hem vid fem imorse. Sedan ringde min klocka 5.45. Efter en kvarts snoozande gav Mark mig en fotmassage mot att jag gick upp och inte snoozade längre! Haha! Toppen! Fast jag tyckte lite synd om honom, det kan inte vara lätt att nyss ha somnat och så går mitt larm var 5’e minute i tjugo minuter…!  

Ikväll är det Big Brother eviction och jag kommer sitta bänkad. Mark är ute, jag har mina handarbeten; stickning, två virkjobb och så alla halsband. Can’t be better!

Annonser